Stay tuned!
 

Blog

Door zelf dementie te beleven, ontstaat meer begrip voor de ziekte

Into D’mentia
Into D’mentia heeft een dementie-simulator ontwikkeld waarin gezonde mensen kunnen ervaren hoe het voelt om met dementie te leven. In deze speciaal ontwikkelde simulator ervaren gezonde mensen verwarring, onzekerheid, desoriëntatie en andere gevoelens die mensen met dementie dagelijks hebben. Door zelf dementie te beleven, ontstaat meer begrip voor de ziekte, een betere relatie en minder zorglast. Into D’mentia is uniek; nergens op de wereld wordt op deze effectieve manier getraind.

Kick-off: Obesitas programma counter
Gezondheid is belangrijk, maar dat gaat zoveel verder dan alleen je gewicht. Zou het niet fijn zijn als je relatie met voeding goed is, dat je zorgeloos kunt slapen en dat je kunt genieten van de dingen die je doet en van de mensen om je heen? In samenwerking met het Chivo kennisinstituut voor vitaliteit en leefstijl, het Erasmus MC Rotterdam en de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft Sooss een innovatief jaarprogramma ontwikkeld voor mensen met obesitas. Vandaag is de kick-off met informatie over alle ins en outs over dit unieke programma. Worstel jij al jaren met je gewicht of ken je iemand anders die hier zeker van moet weten?

Free Ideas Here
De talenten van de Future Union, het alumni netwerk van Fontys International Lifestyle Studies, zitten vol met goede ideeën en die delen ze graag met jou! Of het nu over de toekomst, je bedrijf of je huisdier gaat, de Future Union denkt met je mee over creatieve oplossingen.

Dear Future, vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg. Op enkele uitzonderingen na is het festival is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de verschillende programmaonderdelen kan via de website. Meer informatie en het blokkenschema vind je ook op www.dear-future.nl.